saso نائب المدير
عدد المساهمات : 591 نقاط : 1695 0 تاريخ التسجيل : 12/06/2009 العمر : 30 الموقع : www.azef4ever.tk
| موضوع: فراخ بلفريك للناس الاكيله الجمعة مارس 26, 2010 4:08 pm | |
| يغسل الفريك جيدا ويتم نقعة حوالى نصف ساعة 2يتم سلق الفراخ مع قرفة وقرنفل وبصلة وملح وفلفل 3يتم وضع 2معلقة سمنة فى الطاسة ثم تحمر بصلة مقطعة فية 4 ثم نحضر البرام او الطبق الفرن الى هنسوى فية ونضيف الفريك مع البصل الى تم تحميرة ويتقلبو كويس ونضيف ملح 5تضاف معلقة قرفة مطحونة صغيرة للفريك 6يتم وضع مرقة الفراخ الى سلقناها على الفريك 7يتم تسويتة على نار البوتجاز لمدة 5دقادق يغلى 8ثم يدخل الفرن او الميكرويف لغاية ما يتم سواة ومرقة تبقى محطوطة بارتفاع حوالى2س عن الخلطة وبعد النضج تحمر الفراخ وترص على البرام حد جرب لاكل فى البرام صدقونى لية طعم تانى | |
|